ART OF TRANSFORMATION - AOTKUNSTEN AT TRANSFORMERE MODSTANDEN MOD FORANDRING

Når vi gør, det vi plejer at gøre, får vi det, vi plejer at få. Det er der ikke noget usædvanligt i.

Det usædvanlige er, at vi gør det samme igen og igen, og forventer at få noget andet.

Det er mildt sagt skørt, er det ikke?


Når man, har studeret mennesker over tid, kan man let få det indtryk, at vi skal være ved at dø, for at lave om på det, vi plejer at gøre. Vi opererer meget vanemæssigt. Både vores brug af ord, tanker, følelser og handlinger, er ofte ubevidst og vanemæssig. Vanen er sindets måde at frigøre ressourcer på og det sker ubevidst og automatisk. Mange har forsøgt at lave om på de dårlige vaner og ved, hvor svært det kan være.


Ofte venter vi ret længe, inden vi laver noget om. Også selv om det vi gør, giver os noget, vi ikke vil have eller ikke giver os det, vi gerne vil have. Kriser kan have mange ansigter og ofte kigger vi i omverdenen efter motivation til forandringer. Derfor kan kriser ofte fungere som katalysator for en forandring. Sygdom, skilsmisse, arbejdsløshed stress og lignende kriser, hjælper til at flytte opmærksomhed fra de ydre omstændigheder, til den indre ubalance. Kroppens symptomer kan altså forstås, som en hjælp til selvhjælp. Men det moderne menneskesyn, vælger at forstå det, som om kroppen ikke samarbejder og skal bankes på plads. Vi er på den måde ikke vores egen bedste ven. I hvert fald synes en krise at hjælpe, os på vej til at se indad.

DER ER EN ANDEN MÅDEDe mange ubevidste beslutninger og vanemæssige tanker og følelser har en pris. En af dem er, at vi forbliver længere tid i en fastlåst situation end tjeneligt og ønskeligt. Vi har brug for at være mere bevidste i vore valg.

Vi har brug for at vælge mere aktivt og bevidst ud fra visheden om, at det vi vælger at gøre, virker i en større sammenhæng end den umiddelbare. Vi bliver fortalt hvad der er sandt og hvad der er falskt. Vi har specialister til at fortælle os, hvad vi skal tro på og hvad vi ikke må tro på, ligesom i den mørke middelalder.


Vi har brug for at kende og agere mere på, hvad der tjener helheden i os selv. Vi har brug for fællesskabet og for at handle på helheden. At skabe større balance, er et valg fra hjertet.


Viden uden indsigt i helheden, er ikke til megen nytte og derfor ikke særlig vist. Vi ved alle, hvad der er det rigtige for os selv. Vi ved også, hvad der er det bedste for helheden. Men det er alligevel de færreste af os, der har modet og visdommen til at gå med det i hjertet og at handle efter det. AOT - træningen er en træning i denne praksis. At gå med kærligheden i hjertet uden nonsens. En praksis, der placerer ansvaret for dig og dit liv hos dig selv i tanke, ord og handling, for krop, sind og ånd.

PRØV NOGET NYT

Gør noget, der virker, tag ansvar for dit liv i tanke, ord og handling, for krop, sind og ånd. Vi arbejder med livets cirkler og livets egen visdom. Din indre visdom. Det er nemmere sagt end gjort, men det hjælper at kende dit succesmønster og vide, at der er en given rækkefølge, som betinger dine resultater.


Vi kan ikke tage en kløft i to spring.


En kæde er ikke stærkere end det svageste led. Derfor må vi træne det vi er dårligst til. Måske er du bare kørt træt og har brug for et kærligt skub, måske har du brug for nogen lytter uden at dømme eller give dig råd. Det vigtigste er at vide, at du kan træne de enkelte elementer i dit succesmønster. Det som du ikke er så god til, kan du lære at definere og dermed kan du fremskynde dine resultater, ved at begynde at træne det du gerne vil være bedre til.

AOT - ART OF TRANSFORMATION

AOT eller Art Of Transformation – er kunsten at transformere modstanden overfor en given forandring.

Hvis du oplever, at du går i ring og gentager dig selv, så viser vi dig nogle metoder til at arbejde med dine mål og ressourcer i livet i tanker, ord og i handling.


Livets kompleksitet kan gøres mere enkelt ved at kende rækkefølgen i dit livsmønster. Du er både Mester og Elev og har alle svarene og alle spørgsmålene i dig. Hvis du vil tage dig tiden til at lytte til din indre visdoms kilde.

VI AFHOLDER IGEN AOT WEEKENDKURSER

Træning i de gamle krigerprotokoller, Hjertekrigerens Indre Disciplin, anviser hvordan du kan lave konkrete træningspas for alle områder af dit liv. Kun du kender dine ambitioner i livet og ved hvad der er godt for dig. Ingen anden kan leve dit liv, end netop dig. At prøve at være en anden er omsonst og fjollet, da den plads jo faktisk så er optaget.


AOT - weekenderne er designet således, at du får noget med hjem hver gang. Du bestemmer selv, hvad du vil arbejde med. Ligesom du selv bestemmer, hvad du får ud af det.

HJERTETS DICIPLIN

Hjertets Disciplin er baseret på de ældstes visdom og den nyeste forskning. Du får indblik i hvordan du kan arbejde med din fortsatte udvikling efter en struktureret og målrettet protokol.


Læs om Hjertets Diciplin under Hvem er vi.

MEDBRING EN GÆST TIL HALV PRIS

Mange vælger at gentage AOT Weekenderne.

Vælger du at gentage AOT weekenderne, har du en mulighed for at tage en ny gæst med gratis. Det er en gave både til dig og din gæst og til AOT fællesskabet.


Din gæst er en, som ikke er eller har været i kontakt med os før og du kan vælge være ambassadør for Hjertets Disciplin og det, det er for dig. Det kan være en ven, veninde, partner eller kollega, som viser interesse for det du oplever i forbindelse med din træning af dig. Hvis det bliver aktuelt, kan du kontakte os for detaljer og plads.


Hvis du tager din personlige udvikling i egen hånd og vil udfordre dig selv på det vigtigste felt, din evne til at tage ansvar for dit liv, i tanke, ord og handling, for krop, sind og ånd, så meld dig til vores næste forløb.

PRAKTISKE INFORMATIONER

Betaling

Pris for hele weekenden: 2.750 kr. inklusiv overnatning på dobbelt værelse og fuld forplejning. Eksklusiv sengelinned og håndklæde. som kan tilkøbes.

Tag en ny kursist med til halv pris ven, partner, kæreste eller kollega.


Betaling

Betaling sker ved overførsel til reg. konto: 3409 0010519675

Samt en sms til tlf. 3042 0450


Tilmelding er gældende og bindende efter indbetaling af depositum 1000 kr. Med forbehold for overtegning. Det resterende beløb indbetales senest ugen før eller medbringes kontant efter aftale.

Ring gerne, hvis du er i tvivl. Vi hjælper gerne, hvor vi kan.

Gentagelse fremmer forståelsen

Tilbagevendende deltagelse til halv pris, kan aftales, hvis der er plads.

Kontakt os for nærmere aftale.


På workshoppen vil vi gøre brug af værktøjer som Breathwork, Shamanistiske Rejser, Meditation, Zen Shiatzu og kreative tegne og billede processer afstemt efter holdets forudsætninger og sammensætning. Derfor er weekendens program ikke nærmere nuanceret da det specifikke program defineres udfra deltagerne.


Vi er en familie og et fællesskab, hvilket weekenderne også afspejler. Vi arbejder ud fra inklusion og derfor vil vi gerne give mulighed for at deltagere med børn også kan være med.


Kontakt os for nærmere aftale.


Vi starter fredag eftermiddag, ankomst på adressen Permelille 6, 8305 Samsø, og slutter søndag over middag. Der kræves ingen forkundskaber. Alle kan deltage uanset erfaring, alder og historie bare du er sund og rask. Vi forventer ikke, at du ændrer hele dit liv hen over weekenden, men det, der er umuligt i dag, kan være en selvfølge i morgen. Her er muligheden for at tage din personlige udvikling til nye højder.


AOT er viden bragt til handling. Træningen fastlægges i fællesskab med deltagerne. Ambitionsniveauet og målet for din træning er et anliggende, som varetages af dig og det er op til dig, at være præcis og målrettet. Derfor er det vigtigt, at vi i fællesskab italesætter dine ambitioner for dig selv og din træning.


Weekenden er struktureret for at give dig mulighed for at arbejde med din egen situation, tanker, ord og handlinger, for krop, sind og ånd. Du kan møde tidligere elever og opleve elementer af træningen og på egen krop mærke effekten af viden, værktøj og træning.

Fredag


16:00 - 17:30

Ankomst til Vandbæreren Tidsalder (Træningen starter)


17:30 - 18:00

Indkvartering


18:00 – 19:00

Let aftensmad


19:00 – 21:30

Velkomst


21:30 - ?

Socialt samvær

Lørdag


08:00 – 08:50

Morgenmad


13:00 – 14:30

Frokost


18:30 – 19:30

Aftensmad


20:00 - ?

Kreative aktiviteter og socialt samvær

Søndag


08:00 – 08:50

Morgenmad


12:00 – 13:00

Frokost


13:15 - 15:00

Afslutning på Vandbæreren Tidsalder (faciliteringen slutter)


Ny Træning starter (på vej hjem)

HVAD SKAL DU VIDE?

Art of Transformation Samsø tilbyder weekender til fordybelse og fornyelse


De overbevisninger og historier, der styrer vort liv, forandrer sig, når vi sætter lys og fokus på dem i fællesskab. Der sættes fokus på fortællingen og de protokoller, der styrer transformation og udviklingen af din indre autoritet. Kom og vær med til at gøre dig til en bedre udgave af dig selv og bliv en mere aktiv medspiller i udfoldelsen af dit fulde potentiale.


Weekend opholdet er på et nedlagt landbrug kun hundrede meter fra hvor vi bor. Opholdet er med fuld forplejning og overnatning i 2- 4 mandsværelser. Kosten er sund, økologisk og overvejende vegetarisk.

Der er plads til max 12 deltagere på et weekendophold. Dette sikrer en vedkommende og intim atmosfære, hvor der er tid til de individuelle temaer.


Du vil blive præsenteret for Hjertets Disciplin, som vi kender det og opfordres til at udfordre det og finde det i dig selv. Du vil møde viden og værktøjer og træning til dit procesarbejde.


Medbring gerne

Medbring gerne varmt tøj og udendørs fodtøj efter årstiden. Inde sko eller varme futter, og masser af godt humør.

Du skal også selv medbringe håndklæder og personlige plejemidler etc.


info@iamheartland.dk

+45 3042 0450

Facebook.com/iamheartland
YouTube - IamHeartland
Instagram.com/iamheartland

All Rights Reserved.